SEO succesverhaal van mijn klant Suus

Suus volgde van februari tot eind mei mijn SEO-traject: Het Findability FUN FEST. Dit is een begeleid traject waarin ik de deelnemers bij de hand neem. Ik help ze bij het optimaliseren van hun website, op een slimme manier. Door gebruik te maken van slimme zoekwoorden en -termen maken we samen je website vindbaar in Google. Dit gaat van technische optimalisatie, tot content optimalisatie tot blogs. Op 31 mei 2024 hadden wij de laatste groepscall van het traject. Op 6 juni kreeg ik het eerste succes appje van Suus: “OMG! Mag ik even heel blij zijn dat ik gewoon ineens een mail vind in mijn inbox van iemand die aan de slag wilt met NEI!! Gewoon een onbekende”

4 dagen later weer een nieuwe klant

Vier dagen na het succesbericht van Suus volgde er nog een app.

“Uhm kan iemand mij even knijpen”

Er zat een afbeelding bij met een ingeplande afspraak van Calendly. Wéér een nieuwe klant, via haar website! En 2 dagen later was het weer raak!

En toen stond EditieNL op de stoep

En toen kreeg ik een appje: “Leuk hoor zo’n website die het goed doet op Google. Staat ineens EditieNL voor de deur.”

EditieNL had een topic over haar vakgebied, NEI Therapie. Zij zochten een deskundige op het gebied van NEI en kwamen via Google uit bij Lift me up, het bedrijf van Suus. Dezelfde avond nog kwam zij op tv en stond ze op de nieuwspagina’s en social van zowel RTL Nieuws, als EditieNL.

Hoe vet is dat!

7 nieuwe 1 op 1 klanten en EditieNL voor de deur

Suus had in de eerste 4 weken na het Findability FUN FEST 7 nieuwe 1 op 1 klanten via haar website. Én dus EditieNL op de stoep. En daarna hield het niet op. Toen ik haar vertelde over deze blog en vroeg of ik haar foto mocht gebruiken stuurde ze terug: “Vandaag weer een nieuwe klant!”

Lieve woorden van Suus

Suus schreef een mooie Google-review voor me nadat zij haar eerste klant binnenkreeg:

“Mijn eerste klant via Google! Wat een feestje! Ik zag mijn website als noodzaak, iets wat elk bedrijf gewoon moet hebben. Maar na de cursus van Mady was mijn website niet langer een simpel visitekaartje, maar ging mijn website serieus voor mij werken! Mady is een baken van kennis en deskundigheid op het vlak van SEO en websites! Ze is uiterst hulpvaardig en staat elke dag voor je klaar. Ik ben haar dan ook dankbaar voor alles wat ik van haar heb mogen leren en direct kon implementeren. Google is nu mijn beste vriend! Bedankt lieve Mady!”

Dat is wat je website voor je kan doen; Klanten binnenhalen, zonder dat jij daar zelf mee bezig bent!