ChatGPT in een toolkit

Ik heb de toolkit nu zelf enige tijd in gebruik en ik deel hier mijn ervaring!

Wow voor gebruiksgemak

De Wow voor gebruiksgemak komt hier zeker aan de orde. De toolkit maakt het gebruik van ChatGPT nog zoveel makkelijker. 

Om te beginnen kreeg ik meteen inspiratie door de toolkit. Want ik zat naar een chat-scherm te staren en ik had geen flauw idee wat ik wilde uitproberen. Sanne is zo'n marketing-monster (ze weet dat ik haar zo noem ;)) dat ze echt alles al voor je heeft uitgedacht. Niet alleen waarvoor je de tool kunt gebruiken, maar ook welke vragen je dan het beste kunt stellen.

Wow voor inhoud

Inhoudelijk is de toolkit echt super waardevol. Je kunt het zelf niet zo bedenken. Gelukkig hoeft het ook niet. Het is allemaal voor je op een rijtje gezet!

Je kunt echt gigantisch veel met ChatGPT, als je weet hoe je de vragen moest stellen. Als je een paar ideeën hebt waar je de tool voor wilt gebruiken, maar je stelt de vragen verkeerd, dan kom je nog niet veel verder. De toolkit helpt je hier mee op weg. Door de voorbeeldvragen aan te passen naar je eigen situatie haal jij het beste van het beste uit de tool!