Mady Huisman - Eigenaresse MH Webdesign - Voor Cursus website maken voor startende ondernemers

"Bouw je droomwebsite met de Van start tot landing, alles-in-één cursus."

Wil jij ook weten hoe je zonder stress en zonder gedoe je eigen website maakt?

Ontdek hoe je dit kunt doen met de alles-in-één cursus van Start tot Landing!

Ben je een startende ondernemer die graag zelf de touwtjes in handen heeft? Wil je graag zelf je website maken, maar weet je gewoon niet waar je begint? Zoek niet verder! De alles-in-één cursus, "Van Start tot landing," is de perfecte oplossing om je te begeleiden bij het creëren van je droomwebsite met behulp van WordPress en de krachtige Beaver Builder-plugin. Of je nu een schoonheidsspecialist, coach, diëtist of Social media manager bent, deze cursus is speciaal voor jou ontworpen.

Waarom "Van start tot landing"?

Dé alles-in-één cursus

Eenvoud en efficiëntie
Geen technische voorkennis nodig. WordPress en Beaver Builder maken het mogelijk aan de voorkant te bouwen en ik leg je uit hoe!

Beaver Builder voor gebruiksgemak
Ontdek hoe je earthshaking verbluffende pagina's bouwt met deze fantastische plugin. 

Volledige begeleiding
Ik pak je bij de hand en neem je stap voor stap mee in het proces. 

Bonusmodule: Yoast plugin
Leer hoe je je website optimaliseert voor zoekmachines met de uitgebreide bonusmodule over de Yoast SEO-plugin (gratis versie).

Mady Huisman - Webdesigner, omgeving Alkmaar, online cursus website maken voor startende ondernemers

"Nothing is impossible, the word itself says I'm possible."

Cursusinhoud

Voor jouw droomwebsite

Introductie WordPress
Ik geef je een korte rondleiding door WordPress om je te laten zien dat dit de perfecte keuze is voor jouw website.

Beaver Builder
Ik leg je uit hoe je Beaver Builder installeert en laat zien wat een waardevolle tool dit is. Ik leer je alles over rijen, kolommen, modules, marges en padding.

Content creatie
Leer hoe je tekst toevoegt, de kleur of grootte wijzigt, de tekst op precies de juiste plek zet. Of hoe je een afbeelding toevoegt, er een vorm aan geeft of misschien zelfs je achtergrond van maakt. 

Design your heart out!
Ik laat je alle vette mogelijkheden zien die Beaver Builder te bieden heeft. Ik laat verschillende modules en mogelijkheden zien, waarmee jij jouw website van het scherm laat springen!

Responsive ontwerp
Uiteraard leer ik je hoe je je website responsive maakt op verschillende beeldschermformaten.

Yoast SEO bonusmodule 
Ik laat je kennismaken met de Yoast plugin. Ik laat je zien hoe je deze gebruikt om je pagina's te optimaliseren voor de zoekmachines.

Waarom Beaver Builder?

Voor jouw droomwebsite

Beaver Builder is de sleutel tot het creëren van verbluffende websites zonder enige technische kennis. Er zijn talloze modules om aan de voorkant van je website te gebruiken. Ze niet alleen super handig in gebruik, je kunt ook nog eens meteen zien wat je doet. Klik op onderstaande knop (Affiliate link) om direct jouw Beaver Builder pakket de bemachtigen.

Schrijf je nu in en krijg als eerste toegang

Op 18 December 2023

Tot en met 31 december 2023 betaal je geen € 274,99, maar slechts € 224,99!

En voor de snelle beslisser heb ik nog een extra actie! Met de code: STARTMIJNREIS krijgen de eerste vijf (5) kandidaten tot en met 25 december 2023 nog eens € 50,00 extra korting!

Betalen in 3 termijnen via Klarna is binnenkort beschikbaar, wil je daar nu al gebruik van maken? Stuur me dan even een mailtje op mady@madyhuisman.nl.