Mady Huisman - Webdesigner, omgeving Alkmaar, online cursus website maken voor startende ondernemers

"Bekijk het volledige cursustraject en start jouw reis in webdesign"

"Van idee tot website traject"

Het 'Van idee tot website traject" bestaat uit een aantal stappen. Na het doorlopen van alle stappen ben jij ervan verzekerd dat je aan het einde van het traject een fantastische en werkende website hebt. Maar dat niet alleen, je weet ook nog eens hoe je je website zelf kunt onderhouden, hoe je blogs kunt plaatsen en hoe je je content up-to-date houdt!

Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan maar snel verder, want ik ga je nu alle stappen uitleggen.

In het gratis e-book "Binnen no-time een website zonder gedoe" leg ik je alle basis fundamenten uit voordat je daadwerkelijk je website gaat maken.

In de basiscursus "1 middag, 1 website" ga je aan de hand van een werkboek alle voorbereidingen treffen. Ik laat je nadenken over je huisstijl, zoekwoorden, de strategie, je doelgroep, doelstellingen en nog veel meer.

In de cursus "Van start tot landing" pak ik je bij de hand en begeleid ik je volledig door het hele proces heen. Ik leer je van begin tot eind hoe jij je eigen website maakt. Ik doe dit zo makkelijk en stap voor stap mogelijk, dat écht iedereen een website kan maken!

Aan het einde van dit traject ben je eigenlijk gewoon zelf een webdesigner! En je website staat ook nog eens live op het web, hoe vet is dat?

Je weet hoe je website in elkaar zit, waar je wat kunt vinden binnen WordPress, hoe je een blog plaatst, nieuwe plugin installeert, je website onderhoud... ALLES.

Ontdek de ervaringen van anderen

Met MH Webdesign

“Ik ben met Mady in contact gekomen via een cursus die we samen gedaan hebben. Ze heeft me prima op weg geholpen toen ik zelf vast liep met mijn website. Ze werkt snel, luistert goed en geeft goede tips en het allerbelangrijkste ze heeft er enorm veel verstand van! Ze weet waarover ze praat en je voelt de passie waarmee ze dat doet! Als je hulp nodig hebt of je geeft het liever uit handen ben je bij Mady op de juiste plek!”

Marielle Eggenkamp
Creative Business Manager

Vraag het gratis e-book aan

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.