Binnen no-time een website zonder gedoe

Voor een vliegende en stressloze start van jouw website

In dit e-book leg ik je in simpele taal uit hoe jij je kunt voorbereiden op het maken van je website. Want voorbereiding is in dit proces niet alleen het halve werk, maar misschien wel 80% van het werk. Als jij het e-book uithebt kun je zorgeloos aan de slag met alle voorbereidingen. Wie wil dat nou niet?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Binnen no-time een website zonder gedoe - e-book mock-up, voor startende ondernemers die zelf hun website willen maken, leer stap-voor-stap en met plezier je eigen website maken

Wat anderen zeggen

Over het e-book

"Eindelijk een e-book wat je echt vanaf de basis meeneemt om de juiste stappen te zetten. Vaak wordt er veel vakjargon gebruikt of een aanname gedaan, dat je al wel wat weet… maar Mady heeft dit echt goed from scratch beschreven in Jip en Janneke taal. En dat maakt dat ik er meteen mee aan de slag ben gegaan! Na het lezen van dit e-book weet je hoe je in de basis een website kunt bouwen. En als er aanpassingen gedaan moeten worden, dan kun je dat ook zelf. En dat vind ik heel fijn.

Een aanrader voor iedereen die zelf haar website wilt maken."

Ilse 

You need somebody

"Wat fijn dat Mady op mijn pad is gekomen! Ik wilde graag mijn website zelf maken, ook om kosten te besparen, en na het lezen van haar E-Book heb ik er vertrouwen in gekregen dat ik het ook daadwerkelijk zelf kan!

Ze legt duidelijk uit wat een sterke basis is voor mijn website, waardoor ik  ook meteen aan de slag ben gegaan. Toen ik een aantal vragen had kon ik bij haar terecht en hielp ze mij snel waardoor ik weer verder kon en mijn website dus bijna af is! Dank je wel Mady!"

Suus
Lift me up

"In het ebook van Mady word je helemaal stap voor stap meegenomen in de voorbereidingen voor het maken van je website. Ik heb al een site staan, maar hier ben ik zelf nog niet tevreden over. Maar na het lezen weet ik dat ik eerst even terug naar de tekentafel moet. Mady geeft super praktische tips waar ik ook echt wat aan heb. Zeker een aanrader om te lezen als je aan de slag wilt gaan met je website. En je hoeft niet bang te zijn voor technische praat, want Mady legt alles duidelijk uit!"

Milou
Mi Louba