Mady Huisman - Maatwerk website laten maken

Een WordPress website laten maken

Een website die werkt voor jou en je klanten

Er zijn 3 verschillende instapniveau's. 3 website pakketten waaruit je kunt kiezen: Starter pack, Growth pack en all in met de Premium pack.

Weet je niet welk pakket je moet kiezen? Laat het me dan even weten, dan komen we daar samen wel uit.

Maak een online indruk die niemand vergeet

Online marketing met een twist

Een unieke website waar al jouw wensen werkelijkheid worden.

  • Niet alleen een mooi plaatje om naar te kijken.
  • Niet alleen een visitekaartje.
  • Geen website waar je zelf leads naartoe hoeft te sleuren.

Maar een website die klanten voor jou aantrekt zoals de warme broodjes bij de bakker. Passief inkomen genereren met behulp van jouw maatwerk website, dat is het doel!

Mady Huisman - MH Webdesign - Bovenaan in Google met een killer website

Website optie 1

Constructability Starter Pack

1.399,- 

Dit pakket biedt een gebruiksvriendelijke website met maximaal 5 pagina's en technische SEO-optimalisatie. Het design is responsive voor zowel smartphones als tablets en bevat een basis contactformulier en social media integratie. Bovendien ontvang je 1 maand ondersteuning na oplevering en een uitlegvideo over je website.

Website optie 2

Constructability Growth Pack

1.999,-

Dit pakket biedt een professionele website met maximaal 10 pagina's en uitgebreide SEO-optimalisatie, inclusief zoekwoordenonderzoek en content optimalisatie. Het geavanceerde responsive design is geschikt voor smartphones en tablets en bevat een blogfunctionaliteit, basis contactformulier, en social media integratie. Daarnaast zijn Google-tools geïntegreerd, ontvang je 3 maanden ondersteuning na oplevering, en een 1-op-1 sessie waarin je website volledig wordt doorgelopen, opgenomen en naar je opgestuurd.

Website optie 3

Constructability Premium Pack

2.699,-

Dit pakket biedt een professionele, op maat gemaakte website met een onbeperkt aantal pagina's en volledige SEO-optimalisatie, inclusief zoekwoordenonderzoek, content optimalisatie en lokale SEO. Het geavanceerde responsive design kan mobile-first zijn en omvat e-commerce integratie en custom functionaliteiten. Daarnaast biedt het volledige integratie van third-party tools en API's, 6 maanden ondersteuning na oplevering, en een 1-op-1 sessie waarin je website volledig wordt doorgelopen, opgenomen en naar je opgestuurd.

"In één woord: WOW! Wat ben ik blij met mijn website die Mady heeft gemaakt voor mijn bedrijf. Het contact met Mady is warm, professioneel en fijn. Ze denkt met je mee en kan goed adviseren."