Maak kennis

Met Mady.

Wie is Mady Huisman?

Ik ben Mady!

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben dus Mady Huisman. Ik ben 36 jaar en getrouwd met Maarten. Samen hebben wij drie kinderen: Puk ('18), Fin ('19) en Liv ('21). Samen met onze hond (Buffel) en twee katten (Spekkie en Pebble) wonen we in Zuid-Scharwoude. En klein boerendorp net boven Alkmaar.

Mijn passie voor ondernemen én voor websites maken zat er al vroeg in. Vanaf het moment dat wij thuis internet kregen vroeger was ik online actief. Mijn Hyves en Cu2-pagina's werden meerdere keren per maand volledig opnieuw ingericht. Nieuwe lettertypes, nieuwe kleuren. Heerlijk vond ik dat. Mijn ouders waren er ook al gauw over uit dat ze beter internet via de kabel konden nemen. Dit was, helaas, wel na de eerste rekening van 600,00 gulden, hihi.

Na de Social media kanalen ging ik verder. Ik maakte webwinkels voor mijn zelfgemaakte sieraden. Ik kan me zelfs herinneren dat ik een keer een website ging maken over Zuid-Afrika. Gewoon, zomaar. Ik vond het gewoon zo leuk!

Toen ik begon met werken was mijn passie een beetje naar de achtergrond vervaagd. Nooit helemaal, want ondernemen zat nog altijd ergens, maar ik was druk met andere dingen (jongens, uitgaan.. je kent het wel ;)).

En toen... toen kwam ik in 2022 bij toeval de cursus WebAssistant bij Weblish tegen. Een onderdeel van deze cursus was websites maken. Er ging echt een wereld voor me open. In augustus 2022 heb ik me daarom ingeschreven bij de KvK. En al vrij snel kwam mijn eerste klant.

In de afgelopen maanden heb ik gemerkt wat ik wel en niet leuk vind om te doen binnen het takenpakket van een WebAssistant. En mijn voorkeur gaat uit naar ontwerpen. Het liefst websites en promotiemateriaal (huisstijl, logo's etc). Ik heb daarom besloten alleen daarmee verder te gaan.

Intussen volg ik de cursus Grafisch vormgeven van Laudius en staat er voor eind van het jaar nog een cursus Technisch VA op de planning. Ik blijf me doorontwikkelen om zo goed mogelijk werk te kunnen leveren.

Hopelijk tot gauw!

Liefs,

Mady

Foto Mady Huisman - Webdesign. #webdsigner #onlineondernemen #websitelatenmaken #startendeondernemer #vrouwelijkeondernemer
Mady Huisman - Webdesign. #webdesign #webdesigner #startendeondernemers #vrouwelijkeondernemers #ondernemendemama #ondernemendemoeders