Wow portfolio

Zij gingen je voor.

Mijn projecten sinds december 2022.

Websites

Homepage Pluripharm Direct #portfolio

De website van Pluripharm Direct kon een goede opknapbeurt gebruiken. Belangrijk voor deze website was duidelijkheid, leesbaarheid en herkenbaarheid. Ik heb nauw samengewerkt met mijn klant en we zijn tot een mooie nieuwe huisstijl gekomen.

De website is makkelijk te navigeren en voorzien van veel contact-opties op veel plekken. We hebben ook samen een mooie collectie istockphoto's samengesteld, om de website echt een Wow sausje te geven.

Homepage Phardis #portfolio

De website van Phardis was echt heel erg gedateerd. Sommige pagina's zelfs onvolledig. Ik ben daarom samen met de klant hard aan het werk gegaan om een mooi visitekaartje te maken, want dat is het doel van deze website.

De website is tweetalig opgezet, omdat het een bedrijf betreft die veel samenwerkt met buitenlandse bedrijven. De landingspagina is de Engelse variant van de website en door middel van vlaggen in het menu kun je navigeren tussen de Nederlandse en Engelse versie van de website.

Tulip Air homepage #portfolio

De website van Tulip Air bv heb ik samen met de klant van de grond af opgebouwd. Het is een informatieve website voor Aviation Consultancy.

Het logo heb ik voorzien van een vers kleurtje en de foto's zo goed als mogelijk verbeterd aangezien al het materiaal redelijk was verouderd.

Homepage Recruitment opleiding Academy #portfolio

Voor Recruitment Opleiding heb ik Academy verhuisd en onder een subdomein aan de oorspronkelijke website gehangen. Met WooCommerce heb ik er een webshop bij gemaakt waar de cursus aangeschaft kan worden.

Homepage Mady Huisman #portfolio #webdesign

Uiteraard heb ik ook mijn eigen website gemaakt. Meerdere keren al, om heel eerlijk te zijn. Grote kans dat het ook niet de laatste keer is geweest. Maar voor nu ben ik heel erg blij met wat er staat!

Promo & Social

Verhelder Talent Social media

Voor Verhelder Talent heb ik een paar maanden de Social media content gemaakt.

Van der Voort Social media

Voor D. van der Voort parketvloeren heb ik een Social media plan opgesteld.

Websites onder constructie

Apothekerspact

Onder constructie

Alpha Logistiek

Onder constructie

Stock on Socials

Onder constructie

Praktijk MeerZicht

Onder constructie

Mister Ray

Onder constructie

Bisonder Solutions

Onder constructie