Promo design

Wow me now.

Ik kan je helpen bij het ontwerpen van je huisstijl, folders, visitekaartjes en logo's.
Zorg dat je herkenbaar bent!

Wat valt er onder Promo & Social design?

Huisstijl

Als freelancer is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en een sterke huisstijl kan daarbij helpen. Het is het gezicht van je bedrijf en de manier waarop klanten je onderneming herkennen en onthouden. Ik begrijp het belang van een sterke huisstijl en bied een breed scala aan ontwerp-diensten om je merk eruit te laten springen.

Als freelance ontwerper werk ik nauw met je samen om jouw visie te begrijpen en deze te vertalen naar een unieke, opvallende huisstijl. We maken samen een krachtig logo, volledig passend bij je bedrijf en doelen, we vergelijken lettertypes en kleuren om samen tot een huisstijl te komen waar jij Wow tegen zegt!

Promotiemateriaal

Of je nu op zoek bent naar flyers, brochures, posters of ander promotiemateriaal, ik zorg ervoor dat je boodschap op een creatieve en effectieve manier wordt overgebracht. Daarbij houd ik rekening met je doelgroep en zorg ik ervoor dat het ontwerp aansluit bij je merkidentiteit. Je promotiemateriaal moet immers een verlengstuk zijn van je bedrijf!

Als freelancer begrijp ik dat elk budget anders is. Daarom denk ik graag met je mee over de mogelijkheden en zoek ik naar oplossingen die binnen je budget passen. Het belangrijkste is dat je promotiemateriaal opvalt en de Wow-factor heeft. Hiermee zorg jij ervoor dat je boodschap blijft hangen bij potentiële klanten en je bedrijf op de kaart wordt gezet.

En wat kost dat dan?

Dat komen we samen overeen...

Het is lastig hier een prijskaartje aan te hangen, want wat heb je precies nodig?

Mijn uurtarief is € 49,50 ex. btw

Een 'tien-uren-kaart' kost  € 450,00 ex. btw

Samen bespreken we al je wensen. We maken kennis met elkaar en hierdoor leer ik jou, je bedrijf en je doelgroep kennen. Als ik dan precies weet waar je naar op zoek bent ga ik een passende en geheel vrijblijvende offerte voor je maken.

Mady Huisman - Webdesign #onlineondernemer #startendeondernemer #vrouwelijkeondernemer #ondernemendemama #girlbossnl