Mady Huisman - Maatwerk website laten maken

SEO Cursus online

DIY, in groepsverband of VIP 1-op-1

Het is je duidelijk dat er wat moet gebeuren. Je klanten komen niet automatisch naar jou toe, terwijl dát nou juist is wat je het liefste wil. Je wordt gek van de dagelijkse druk van Social media en je wilt hier echt vanaf.

Het is tijd... de hoogste tijd om aan de slag te gaan met de vindbaarheid van je website. En wij gaan er samen voor zorgen dat dit een succes wordt. Met het Findability FUN FEST.

Kies jij de DIY variant en ga je zelf aan de slag? Wil je liever groepsbegeleiding? Of ga je all in voor het VIP 1-op-1 traject? Lees snel verder en beslis vandaag nog!

JE

WEBSITE

VINDBAAR

MAKEN

VOOR

GOOGLE

JE WEBSITE VINDBAAR MAKEN VOOR GOOGLE

Stel je eens voor dat...

Jij lekker op vakantie bent. Een paar weken ergens in de zon samen met je vriendinnen, gezin of familie. Iedere dag gaan jullie heerlijk naar het strand en je laat je telefoon links liggen. Je maakt wel af en toe een foto of  filmpje natuurlijk.. maar je kijkt niet naar je mail of naar je Socials. Misschien zet je zelfs je telefoon gewoon op vliegtuigmodus.

Je bent vrij en dat wil je zo houden.

In je hotel 's avonds stap je de douche uit en geeft jezelf 10 minuten om je mail en Social media te checken. Zodra je je telefoon van vliegtuigmodus haalt komen de melding binnen:

Mollie, Mollie, Mollie, Calendly, Mollie, Calendly

Jij lag lekker op het strand te genieten van je vrijheid met je geliefden om je heen. En in de tussentijd zijn er 2 nieuwe kennismakingsgesprekken bij je ingepland. Ook nog eens 4 mensen hebben een Online Cursus bij je gekocht.

Dat is... wat jouw website voor jou kan doen, door hem vindbaar te maken in Google.

Speelt jouw website verstoppertje in Google? Dan is het tijd om hem een schop onder zijn knappe kont te geven. Het is tijd om je website te optimaliseren, zodat 'ie wél gevonden wordt!

Jouw website in de Google top

Met het Findability FUN FEST

12 weken lang halen wij alles uit je website wat er in zit. Je gaat zoekwoorden onderzoeken, bloggen, je website optimaliseren voor gebruik, de snelheid testen, je lokale SEO regelen.. alles komt aan bod.

Het enige wat jij nodig hebt is een WordPress website waarin jij de weg kent. Technische kennis is niet vereist.

Met behulp van tutorials laat ik je stap voor stap zien hoe jij je website gereed maakt voor ál die bezoekers die gaan komen.

Nu rest alleen nog de vraag.. voor welke variant ga jij?

Mady Huisman - MH Webdesign - Bovenaan in Google met een killer website

Findability Alone

Je volgt het traject in DIY variant. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je de cursus doorloopt.

333,-

Findability Group

12 weken lang gaan we in groepsverband aan de slag met het vindbaar maken van jouw website. Je krijgt huiswerkopdrachten en ik zet je écht aan het werk.

Iedere 2 weken is er een live Q&A of extra workshop als er veel vraag is naar een specifiek onderwerp.

Daarnaast mag je me tijdens deze 12 weken al je vragen stellen via een speciale Facebook groep. Ook leer je hier van de vragen en antwoorden van je medecursisten.

777,-

Findability VIP

12 weken lang gaan we 1-op-1 aan de slag met het vindbaar maken van jouw website. Ik ben je Go-to vraagbaak, je wingwoman.

Je krijgt toegang tot hetzelfde materiaal als bij de DIY cursus en het begeleide traject, maar iedere 2 weken plannen we een 1-op-1 call.

Ik help je bij het maken van je strategie, denk mee over content en iedere vraag die jij hebt kun je me stellen gedurende deze 12 weken.

1.444,-

Suus ging je voor

En haalde binnen no time 7 nieuwe 1-op-1 klanten binnen

"Mijn eerste klant via Google! Wat een feestje! Ik zag mijn website als noodzaak, iets wat elk bedrijf gewoon moet hebben. Maar na de cursus van Mady was mijn website niet langer een simpel visitekaartje, maar ging mijn website serieus voor mij werken! Mady is een baken van kennis en deskundigheid op het vlak van SEO en websites! Ze is uiterst hulpvaardig en staat elke dag voor je klaar. Ik ben haar dan ook dankbaar voor alles wat ik van haar heb mogen leren en direct kon implementeren. Google is nu mijn beste vriend! Bedankt lieve Mady!"

Suus
Eigenaar Lift me up
Lift me up