Website onderhoud

Gegarandeerde Wow factor.

Het onderhoud van je website is super belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je website goed blijft functioneren en je dus de Wow factor kunt blijven garanderen!

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

Beveiliging

Het internet is een gevaarlijke plek en websites zijn vaak het doelwit van hackers. Als je WordPress-website niet regelmatig wordt bijgewerkt, loop je het risico dat deze kwetsbaar wordt voor aanvallen.

WordPress releases bevatten vaak belangrijke beveiligingspatches en -updates, die het voor hackers moeilijker maken om in te breken op je site. Door regelmatig je WordPress-installatie, thema's en plugins bij te werken, minimaliseer je het risico op een succesvolle aanval.

Snelheid

Een snelle website is essentieel voor de gebruikerservaring en SEO. Als je website traag laadt, kunnen bezoekers gefrustreerd raken en ergens anders gaan zoeken naar informatie. Daarnaast kan een trage website een negatieve invloed hebben op je SEO-rankings.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, zoals het optimaliseren van afbeeldingen, het verwijderen van ongebruikte plugins en het upgraden van je hostingpakket, kun je de snelheid en prestaties van je website verbeteren.

Functionaliteit

WordPress-thema's en plugins worden voortdurend bijgewerkt om nieuwe functies toe te voegen en problemen op te lossen. Als je deze updates niet uitvoert, loop je het risico dat je website niet meer goed werkt en dat functies niet meer werken zoals ze zouden moeten.

Door regelmatig thema's en plugins bij te werken, kun je ervoor zorgen dat je website optimaal blijft functioneren en dat je bezoekers een goede gebruikerservaring hebben.

Back-up

Het is belangrijk om regelmatig back-ups van je website te maken, zodat je deze kunt herstellen in geval van een probleem. Als er iets misgaat met je website, zoals een hack of een servercrash, kun je met een back-up snel weer online komen en verlies van gegevens minimaliseren.

Door regelmatig back-ups te maken en deze op een veilige plaats op te slaan, kun je de impact van eventuele problemen beperken.

Wat kost Website onderhoud?

Website onderhoud kost € 49,50 (ex. btw) per maand

Of € 250,00 (ex. btw) per 6 maanden

Mady Huisman - Webdesign. #wordpresswebsite #onlineondernemen #startendeondernemer #ondernemendemoeder

Wat valt er onder het onderhoud?

  • Maandelijkse back-up van je website
  • Updates van plugins, thema's & WordPress
  • Troubleshooting tijdens kantooruren*
  • Kleine aanpassingen/wijzigingen

*Ma t/m vr van 9.00 - 17.00uur, uitgezonderd Feestdagen
Buiten kantooruren tegen uurtarief (€ 49,50 ex. btw)