Mady Huisman - Maatwerk website laten maken

Je website op Google vindbaar maken

En passief nieuwe klanten verwelkomen

Je hebt een WordPress-website, maar geen bezoekers. Je probeert van alles: dagelijkse posts op social media, zichtbaarheid in stories, DM-gesprekken, gratis weggevers, e-mailmarketing met salesfunnels en/of podcasts.

Toch heb je nog steeds niet genoeg klanten. Of je passieve product verkoopt niet goed genoeg.

Als jij dit herkent dan is het tijd voor verandering! Optimaliseer je website voor Google en haal passief leads en klanten binnen.

7 nieuwe 1 op 1 klanten en EditieNL op de stoep.
Dát bereikte mijn klant Suus in de eerste 4 weken na het Findability FUN FEST.

SEO

Heb je die prachtige website voor jouw bedrijf gemaakt (of laten maken), is het een paradepaardje... Verstoppertje spelen in Google. Al waar je op zoekt.. je website komt niet tevoorschijn. Het is tijd om actie te ondernemen! Want ook jouw website kan voor je werken, klanten voor je binnen halen terwijl jij met hele andere dingen bezig bent.

Op SEO gebied kun je kiezen tussen Done for you & Do it yourself. Het DIY programma is er volledig DIY, maar ook in groepsverband. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken.

SEO zelf doen

Findability FUN FEST - DIY of begeleid

De parel der parels. Een 12-weeks SEO traject (DIY of begeleid.) Maar niet zomaar een SEO traject. Het is een hands-on cursus waar wij van de vindbaarheid van je website een feestje maken.

Geen suf, theoretisch SEO geklets, maar handen uit de mouwen en direct toepassen. Je zult niet denken "Oh ja, dat doe ik later wel", want ik zet je aan het werk! Dit zodat jij al binnen deze 12 weken resultaat ziet.

SEO uitbesteden

SEO - Done for you

Heb jij een WordPress website zonder bezoekers, maar voel je er niks voor om je website zelf vindbaar te maken in Google? Dan help ik je graag door dit voor je uit handen te nemen. We werken samen een strategie uit en ik neem vervolgens het volledige optimalisatie proces uit handen. Kun jij je lekker bezighouden met dingen die je wel leuk vindt!

Klik op onderstaande knop en lees alles over het uitbesteden van jouw SEO.

"Ik had al een website, maar deze was niet vindbaar op Google. Ik wist dat ik hier echt iets aan moest doen. Toen kwam de SEO-cursus van Mady op mijn pad en ik dacht meteen: dit is wat ik nodig heb. Het is een uitgebreide cursus die je stap voor stap meeneemt in de wereld van SEO. Met duidelijke YouTube-video's als ondersteuning en een overzichtelijk Trello-bord leerde ik enorm veel. Dankzij deze cursus heb ik mijn website kunnen optimaliseren met de juiste zoekwoorden en is mijn site nu goed vindbaar door mijn blogs."

Ilse
Eigenaar You Need Somebody
https://www.youneedsomebody.nl